slamat hari raya!

hoho..aku baru jek siap wat vcard hari raya..simple jek..tp aku rasa nice la..heheehe..

vcard raya..

so..alang2 ni..aku nk ucapkan slamat hari raya kat semua yg bace blog ni..terutamanyer kat leha, peah, jaja..huu..n sesape jek la..hoho..aku pon xsure bape kerat jek org yg bace blog kitorang ni..hehhe..

hoho..tadi buka pose da rasa da kek batik aku tu..bole tahan la rasa dier…xmanis sgt..sedang elok..dak p pon suke..first time la aku cube wat kek batik ni..seingat aku dlu ade la skali kot aku makan kek tu..tp xsure la bile n kat mana..pastu cam da xjumpe da..hehe..mana asalnyer pon aku xtau la..tp yg sure nyer kek ni mmg simple la cara wat nyer…xpayah nk bakar2 sume ni…hehe..tp tu la yg penting nyer memandangkan wat masa skang ni kat umah kitorang blom ade oven lagi..huuu…

esok parents anas n adik beradik dier nk buke kat sini la plak..huu..diorang datang amik adik2 anas yg blaja kat kk ni n nk pegi shopping raya skali malamnyer..so cam buke kat sini la…aku xtau la nk masak pe..tp dak p suggest wat fettucini seafood marinara yg aku ade wat hari tu..dier kate sedap n bule suh mak dier makan..huu..xtau la..harap2 diorang suke jek makan..pastu aku nk wat popia gak..sbb takut diorang xkenyang ke…sbb normally diorang buke makan nasik…aku jek yg xbiase makan nasik..sbb family aku dlu mmg mak aku biasakan makan yg ala2 mee, bihun, pasta, kueh teow..etc..mmg xmakan nasik..kitorang makan nasik time sahur jek…so kat umah aku, kirenyer aku pon nk wat style camtu gak..anas ok jek..hehe..pastu wat air laici jek..senang..hehe…pastu kek batik aku tu..hoho..so kesimpulannyer  menu esok..

  1. fettucini seafood marinara
  2. popia goreng
  3. kek batik
  4. air laici

huuu..cukup la kot..harap2 laa diorang ok jek makan..huuu..takut plak..

cite pasal baby xde plak lagi..hehe..semalam masa beli jeans baru tu baby pon excited gak..haha..gerak2 dier mase test suar tu…tp selesa la jeans tu kat perut..huu.

dalam aku idop 25 tahun ni..baru la masa last check-up aku tau yg blood type aku ‘0’ +ve..hohoh..nampak sgt xpenah derma darah..hahaha…kay la..tu jek for now..hehhe..wah..xsaba nk raya…slamat hari raya!!

written by beba

Please let me know what do you think about this post. :D