Siapa nak makeover Free??

serious ni…free make over… 😀

tadi dok jalan kat blog efa and jumpe pasal make over ni…efa memang minat ngan mekap2 ni..

nak tengok gambar make over aku? meh tengok sini…

before and after make over

amacam?? before and after 😀

boleh tahan gak kan hasilnye..heheh 😀

ni kasi extreme sket..

beba the vampire...

beba the vampire... :p

hahahaa..vampire versi pakai tudung kay…

owh..last one…yang ni lagi extreme tau…mintak mahap kepada empunya badan ye…. :p hehe…

extreme makeover

ni lah yang dikatakan extreme makeover.. :p

kalau korang nak try boleh gi kat : http://www.taaz.com/makeover.html

nice…nanti nak buat project Alif pulak..hahahaa…tungguuuu…

 

written by beba

11 thoughts on “Siapa nak makeover Free??”

    1. beba Post Author

      @mama aiman hhahaha..cun tak? tu la akibatnya kalau tinggalkan bini ngan anak berdua jek..hahaha.

      @fiza vampire keluar siang2 hari pakai tudung..hahaha..mmg takut..tak eh..tu kembar pompuan dier..hahah.. :p

      @efa nice eh…hahahaa..

      @mawar tunggu ade lagi makeover ni tapi alif gak..extreme kay…hahaha..

      abes la aku ni kang kena ngan empunya gambar paling bawah tu..hahahaa..

  1. Pingback: Extreme Makeover Versi Alif | Habibah & Anas

    1. beba Post Author

      @Mommy Pinky artis? hehehe..segan jek..thanks :p

      @nfahk ade ke? huu..cam dah ramai gak yang cakap camtu..tp saya takde la nampak pon iras2 nye tu..hehee..

      @sang ayah hohhoho..mmg tak de keja la ni..boring2 tunggu awak lambat balik.. :p

      @iefa hahahaa..jangan ditampo laki aku tu…berlakon jadik vampire pakai tudung? hahahaa..nice..

Please let me know what do you think about this post. :D