Setelah Lama Menghilangkan Diri..Kini Muncul Kembali!

wohohohoho..cam dah lama gile dah ni tak update blog..dah 5 hari dah pon kitorang dah balik ke rumah kat KK ni..cuma aku cam kurang gile la mood nak mengupdate blog ni..

pasni akan aku cuba untuk kejar balik wat update cerita-cerinti kitorang balik Kajang hari tu..ade la sikit2 aktiviti yang kitorang buat..hehehe..ye laaa..berapa hari jek pon kat sane..tolak 2 hari masa travel and sehari membongkang kat umah and lagi sehari En. Anas ngade2 mendemamkan diri…

Alif pon sempat gak demam kejap tapi sikit jek..cuma hingus jek meleleh2 tak sudah..

Kay la..tu jek for now..ni ade gambar Alif sket dok posing2 kat kawasan umah nenek dier tu..hehehe…

Alif kalau pakai baju Pyjamas Baby Gap ni mesti la suke bebenor nak bukak sebelah lengan baju dier camtu..aku pon tak paham apsalnye..tu yang cam jadi kembang2 la leher baju tu..huu..

alif posing kat kereta nenek

model kereta ke ni? haahhaa..gambar2 ni ayah Alif yang amik..aku pon tak sure bile..hehe..owh..tu sandal baru ‘cit cot’ Alif..bagus gak sandal camni sebenarnye..at least kita tau dier ke mana…’cit cot cit cot’ berjalan..hehehe.. :p

berposing dengan kereta

p.s: rambut depan Alif dah panjang balik..huu..kejap jek panjang rambut dier ni..nak kena potong balik la ni..dah masuk mata dah rambut..

written by beba

Incoming search terms:

  • cara nak mendemamkan diri (1)
  • cara untuk mendemamkan diri (1)

4 thoughts on “Setelah Lama Menghilangkan Diri..Kini Muncul Kembali!”

  1. efa

    ya Allah comel gile alif! suke sgt gambar die yg berkembardue tu..gambar seblah kiri.. kihut..kdg2 lupe yg alif ni baby boy..nampak cam gegirl ok, jambu sgt.. mebi sbb rambut die camtu kot.. hehehe

    comel jek!!

    1. beba

      @efa hehehe..nak wat camne..even dah pakai jeans and shirt yang ala2 macho pon still ade orang ingat perempuan..haahhaa.. takpe..sok2 besar macho la tu.. :p

      part rambut tu takle nak tolong la..dah kata mak dier yang potong..mmg tak berpesen laa…hehehe..

      @dak p sile bercakap dengan betul ye..ape itu dawan?

Please let me know what do you think about this post. :D