Selamat Hari Raya Aidilfitri 1430H

Selamat Hari Raya Aidilfitri to all kawan2..:D Amacam Hari Raya korang? Ok ker? Kitorang biasa2 jek la…dlu kecik2 excited la raya…ngan mercun, bunga api..and paling penting DUIT RAYA!! hohoho..skang ni mananya dapat duit raya da…kena kasi duit raya ade laaa…hahahaha..:D

Owh..nak cerita sket pengalaman yg oh-not-so-good pasal baju raya aku tahun ni…huuu….*sobsobsob* in one word..AMPEH!! huuuu…memang agak keciwa laa…bukan ape..kain tu da la cantek…color cun, sulaman halus and kemas..beli kat indonesia lagi (kirim ngan MIL)…skang ni..hancus…huu..sedey nya..

Yang aku hangin satu badan tu..bukannye aku baru hantar kain ni 2-3 hari before raya..tapi 3 BULAN before raya aku da bagi…takkan la tak boleh siap!! owh..and kalau rasa2nya tak boleh nak buat ke ape ke..kenapa tak bagitau jek..pulangkan balik kain ke ape ke…at least bule la aku pegi hantar kan orang lain ke..tak pon simpan la buat raya tahun depan…huu…tapi sampai skang aku still blom bgtau tukang buat tu lagi..hahaha..malas plak..ntah laa..tp mmg tak bayar la kan..xkan la nk bayar da kalau kain aku da rosak..huu…ingat ke nak letak gambo, tapi rupenya aku da tinggalkan baju tu kat kajang…hohoho…

Raya kitorang tahun ni agak meletihkan gak laa…rasanya macam berapa hari jek lekat kat umah pon..everyday keluar beraya..hasil tangkapan Alif pon boleh tahan laa..hahaha..:D

Owh aku pon hari tu ada gak bawa balik barang2 pearl and crystal aku balik sane..kalau awal balik sane hari tu mesti lagi ramai orang nak..tapi ada la sket2 pendapatan aku dapat..hohoho…tu pon family2 jek la yg banyak..aku mana reti nak menjual2 ngan orang sgt..kalau online tu len la..hahaha..:p

p/s: actually post ni da lama da dok save as draft dari 22 sept hari tu..hehehe..baru la hari ni nak sambung..padahal byk lagi nak cerita sebenarnye..tp cam malas la plak..hohoho..:p

p/p/s: owh..da lama da aku buat kad raya ni sebenarnye..tapi tak post2 pon kat memana..raya pon da da setengah bulan da ni..hehehe…tapi rasanya tak terlambat pon lagi kan..hehehe…:D Kad ni just edit from last year punye..hahaha…tukar color sket and tambah nama Alif!! 😀

Selamat Hari Raya!! :D

Selamat Hari Raya!! 😀

p/p/p/s: kalau pada sesiapa yang nak kad raya digital untuk guna tahun depan ke bebila jek la..korang pegi la tengok kat sini..

written by beba

Incoming search terms:

  • kad selamat hari raya aidilfitri (15)
  • selamat hari raya aidilfitri (11)

Please let me know what do you think about this post. :D