Raya-raya Kajang 2015

Tahun ni turn beraya di Kajang. Ntah macam mana tahun ni kami berjaya lari dari tema pelangi untuk pertama kali nya.. Hahahaha.

Selalunya memang masing-masing pakai je lah warna apa nak pakai. Tapi tahun ni ala-ala sepakat membawa berkat gitu. Semua pon pakai warna purple untuk lelaki. Perempuan pula pakai jubah warna baby blue + purple.

First time tau. Hahaha..

raya2015- family picture

Azri lak buat spoil gambar je..TIDO! hahaha..ape yang letih sangat tu ntah lah. Semua gambar dia pon tido je. Gambar kat atas ni memang semua la kami-kami ni. Family masih kecil lagi. Ramai lagi yang single ni. Hihihi..kalau ade yang berminat boleh la contact kakak sulung diorang ni. Hahahaha..raya2015- family picture - girls only

Yang ni gambar perempuan-perempuan saja. Yang masih single yang pertama duduk belah kiri tu, tapi yang tu sekolah lagi. Hahaha..so not available. Yang belah kanan sekali tu ok. Kat row depan lak. Yang kiri sekali pakai spek tu pon single. Yang berdua lagi tu jangan kaco. Mak orang dah tu. Hahahaha..raya2015- family picture - boys only

Ni pulak gambar yang lelaki-lelaki. 😀

Okay lah..itu je celoteh pendek Mak Beba hari ni. Hihihi..

written by beba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>