raya ni nak sandal and handbag baru please~~~

nak beli sandal pink!! untuk raya…hehehe..raya tahun ni aku ade 2 baju pink..and satu warna hitam ada biru2 sket..

teringin plak nak handbag warna pink gak..hohoho..jom kita tengok..

coach handbag

sungguh cantek..harganya..pon cantek gak.. 😀

coach butterfly tote

sukenya ade butterfly!! cantek gile..

coach pink handbag

yang ni adalah sangat2 sweet..

kalaulah boleh dapat sebijik…hohoho..bestnyaa…

pastu nak wedges yang cam ala2 gini plak…

hot pink wedgesbestnyaaa…wohohoho..sudah2 la puan beba berangan..hehehe..tapi memang nak pon beli handbag and wedges ni..cuma yang mampu dibeli jek laaa…hahaaha..

tapi one day memang aku nak la ade handbag coach sebijik..sangat santek ni..sebijik pon jadik la untuk seumur hidup ni..hehehe..tapi mana tau kot2 di masa depan allah murahkan rezeki aku..dapat plak 2-3-4 bijik..hahaa..I loike.. 😀

written by beba

Incoming search terms:

  • handbag coach murah (128)
  • beg coach murah (52)
  • handbag coach murah malaysia (23)
  • bag coach murah (22)

6 thoughts on “raya ni nak sandal and handbag baru please~~~”

  1. iefa

    oittttttt fes beg tuh beg aku…jgn ngengade beli sesame….tp ok jek…ko kt sbh…aku kt semenanjung …bkn sllau jumpe…klo jumpe pon kite boria laa…ihihihihi

    cik bib tk bli coach…tibe3 gucci gitu :p

    1. beba Post Author

      @efa hohoho..kannn…semua cantek2..mmg cuci mata abes laaa..kalau laaa dapat sebijik..hoho..

      @pips woh..ko punye pon bule sandang ek..aku ingat ko punye yg jenis tak le sandang..tapi mmg cantek la yg ko ko punye ni..mmg berkenan sungguh di hati..tp jenis yg ni mmg hot pink yg paling cantek..terserlah gitu…hohoho..

      @azzey hehe..tu laa..moga2 tercapai la impian nak dapat tu..hehehe… 😀

Please let me know what do you think about this post. :D