Q: Kenapa tak update? A: MC!

huu…kalau orang kerja MC la kot..tapi for me yang sememangnye dok kat umah ni bule ke amik MC? hahaha..seriously this last 2 days mmg terseksa wooo…nasib baik lah hari ni selsema dah surut dah..and hidung pon dah tak tersumbat2…TAPI!! huuu…sakit gile telinga aku berdenyut2!!! huuu…..even tengah type ni pon tak berenti2 la dier berdenyut…dah la cam orang pekak dah skang ni…

dah 2 minggu gak la aku tak sehat ni..cam rekod btol ni..selalunya kalau tak sihat ni sehari dua jek dah ok dah…this time mmg btol2 pukul habes..huu…

sakit telinga

pic: google.com

harap2 la sehari dua lagi ni surut la sakit kat telinga aku ni…aku rasa kadang2 tu cam dah ala2 contraction tapi kat telinga..hahaa..and ape yang teruknya..tak berenti2 dah…

agak2 nye kena pergi specialist ke per? serious tak tahan wei~~~ nasib baik la weekend 2 hari ni dak p tolong tengok2 kan alif..siap masak lunch lagi tu..hohoho..thanks dak p…aku plak tido jek..sbb dah tak tahan sakit berdenyut tu..at least kalau tidur tu lena dah tak rasa dah..kalau tak lena tu…terasa la jugak…huuu..ni pon sebab telinga dok berdenyut la terbangun pukul 3 pagi..and sampai skang tak tido2 lagi…skang ni kol 5.19 am…

selain dari telinga berdenyut cam tak hengat ni..selera makan aku pon merudum turun..sebab aku tak rasa ape2 sangat pon…even makan prosperity burger pon cam rasa makan kertas jek kot…huuu….

sakit..sakit…sakit…..huuu…..doctor tak bagi plak pain killer…jap lagi di selongkar peti ais kot2 ade pain killer lama…pastu sambung tido lagi…huuu…

written by beba

Incoming search terms:

  • telinga berdenyut (247)
  • SAKIT TELINGA (15)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>