Prosperity Burger; Kali ke-3

Semalam buat kali ke-3 nya kitorang pergi melantak Prosperity Burger.

2 sets of Prosperity Burger McValue Meal Large please...

2 sets of Prosperity Burger McValue Meal Large please...

Spicy..yes but Yummy!!

Spicy..yes but Yummy!!

Muke budak kecik yang tak boleh makan Prosperity Burger..

Muke budak kecik yang tak boleh makan Prosperity Burger..

Sedapnya prosperity burger..hahaah..my favourite…aku kalau keluar jek burger ni kat McD mmg tak pernah missed pon makan….

written by beba

4 thoughts on “Prosperity Burger; Kali ke-3”

  1. beba Post Author

    saya dok KK..dah kawen ngan orang sabah..dok merantau laa..hehehe..

    tapi asalnye orang kajang…

    sdp kan..heheh..tp kalau orang tak tahan pedas mmg takle makan..

    1. beba Post Author

      selamat datang zool,

      thanks sebab singgah ke blog saya yg tak seberapa nih…hehehe…
      besh kan prosperity burger ni.. I should thank whoever yang invented this burger..hehehe.. 😀

Please let me know what do you think about this post. :D