Project Felt; Buku ABC – Part 2

Pergghh..lama betul terbengkalai project Felt aku ni..hahaaha…seperti yang dijangkakan..gerenti la bertahun-tahun gak ni baru nak siap buku felt ABC En. Alif ni… :p

as for now progress nya baru la setakat menggunting semua Felt yang patut..

Huruf-huruf Felt yang dah digunting..

Huruf-huruf Felt yang dah digunting..

Masa amik gambar ni belum habis gunting lagi..tu yg berlobang2 tu.. 😀

Actually before gunting the ABCs of Felts ni aku tentukan dulu untuk huruf ni warna ape..huruf ni pulak warna apa..and aku tentukan warna Felt ni depend on warna background Felt for pages tu.

List of Colors for Felt

Senarai warna-warna untuk every alphabets..

Sorry ye dengan tulisan aku yg cam cakar ayam tu..hahaa.. 😀 dan pasni aku rasa akan terbengkalai lagi project felt aku ni..sebab aku still belum beli lagi benang warna2 ni..tak tau la bile lagi baru akan di sambung..hahahaa.. :p

written by beba

Incoming search terms:

  • buku felt (71)
  • buku abc (55)
  • huruf felt (33)
  • gambar huruf abc (14)

4 thoughts on “Project Felt; Buku ABC – Part 2”

  1. Pingback: Project Felt; Buku ABC – Part 3 | Habibah & Anas

  2. Pingback: Kan best kalau ade mesin jahit…

Please let me know what do you think about this post. :D