Platter for 2 and 1 kid’s meal…

Dah lama gile kitorang tak gi makan kat Manhattan Fish Market ni…last time pergi masa tu aku tengah pregnant with Alif…tapi kitorang mmg jarang pon makan kat Manhattan Fish Market..agak mahal la for us..2-4 years sekali tu ok la kot..hehehee..nak kata favorite pon tak gak…hehehe.. 😀

So let these pictures below do the story telling…

makan-at-manhattan-fish-market

manhanttan fish market kid's meal

seriously portion untuk budak ni cam ala2 portion untuk aku jek..hahaha..banyak woo..lenkali kalau nak datang bule gak kot makan jek set budak ni..hahaah..bule ke? ke ade syarat kid’s meal untuk budak jek? hahaha..

seafood chowder at manhanttan fish market

ni chowder of the day..and untuk hari yang kitorang pergi ni ade seafood chowder..tapi rasanya last 2 years pon aku makan chowder ni gak…huu..

manhattan fish market platter for 2

aku pon tak sure la ape nama platter ni…dier cam ade 2 jenis yang platter gini..RM49.90 kalau tak silap aku..

makan mud pie manhattan fish market

mud pie ni plak..sangat maniss!!!! huuu..ice cream kat dalam tu plak cam tak berapa nak sejuk jek aku rasa…rasa manis jek banyak…huu..tak tahan la manis sangat…aku ni tak berapa suke benar kalau manis2 gile ni…huu…so pasni kalau datang lagi xmo la beli lagi…huuu..tapi tak tau la kot dak p nak lagi..hohoho

alif kat manhattan fish market

ni plak budak bernama Alif ngan muke tak puas hati ngan ayah yang makan mud pie sorang2 tak bagi dier..hahaha…ade lagi kisah diorang berdua ni…tapi aku nak separate kat different post…cam banyak sangat plak gambar dalam satu post nanti..hehe.. 😀

kay la..tu jek la kesah kitorang bertiga makan kat Manhattan Fish Market @1Borneo…dah kata pon makan jek kan..ape jek lagi nak cerita..haahha..

all in all makanan nye not bad laaa..hehe..

written by beba

2 thoughts on “Platter for 2 and 1 kid’s meal…”

Please let me know what do you think about this post. :D