part time programmer…

huu..da 7 hari da aku keja ngan bos lama aku as part time programmer ni…huu..da xle ble la nk relax2 sgt cam dulu2…kadang2 pening gak kalu kije ni..heheeh..

kerja ni diorang bayar aku per day…kirenyer bile aku kerja dapat la duit..kalu xde keja..xde la bayar..huu..tp at least aku bule dapat duit lebih ntuk diri aku..hehe…bule la joli lebih2 sket..heheh…

keja aku skang ni..dok wat informational website pasal “olympus digital cameras” using wordpress as the CMS..um..skang ni dok tweaking the template mengikut ape yg bos aku nk..and dok tambah and change ape yang dier mau..huu..kadang2 tu aku pon pening dok pikir ape yg dier nak…nk letak iklan kat situ laa..sini laa..google ads laa..iklan ntah dari mana ntah..and sometimes dier nk wat yg pelik2 pon ade gak..aku pon pening dok pikir camne nk wat…

huu..pening..kay la..tu jek for now..cam xde mud plak hari ni…tetibe jek..

written by beba

3 thoughts on “part time programmer…”

  1. beba

    hohoho..kalu camtu hari2 la bad mud..hahaha..bukan sbb tu pon..tp bos aku tu menyumbang gak laa..dier nk ape ntah yg pelik2 sket..pening jap aku..pastu kang anas plak balik dok wat2 muke plak tetibe..bad mud la sekejap..btol2 time nk abeskan tulis blog tu..hehehe…:p

Please let me know what do you think about this post. :D