panggilan manja? malu ai..~~

hari tu aku dok tengok2 blog lama aku..ala..time2 tengah berchenta dlu..

pastu terperasan lak kat shoutbox lama ni:

nicknames

notice the ‘dak p‘ and ‘dak b‘ ? tu la kitorang..and rupanya dah lama gak ek kitorang guna nickname ni with each other..dari awal tahun 2007..ikot dari shoutbox ni laa…tak tau la kot2 lagi lama pada ni..hehe..tak ingat aku..huu..

of course ada ceritanya gak disebalik nama2 ‘manja’ kitorang ni..tapi biarlah rahsia..hehehe.. :p

sampai sekarang pon lekat lagi nickname ni..tak tau la sampai bile..hahaa..kot2 kang dah tua2 berkedut pon sebok la nak ber ‘dak p’ ‘dak b’ ni..hahaha.. 😀

korang camne? ade nama manja2 ke?

written by beba

Incoming search terms:

  • panggilan manja (71)
  • nama manja (43)
  • nama panggilan manja (24)
  • nama panggilan sweet (1)
  • nama pangilan manja (1)

3 thoughts on “panggilan manja? malu ai..~~”

  1. ejaa

    blog lame pn beba en anas dah lame ejaa godek2. gagaga sweet gak tgk orang dolu² berchenta.dak p dak b. tak pernah orang guna. setakat ni la cik ejaa tgk, x prnah nmpak ag. huhuhuhu.

    nama manja ?? hmm nama manja cik ejaa dengan bf just EJAA je. tak romentik langsung kan kan. hahaha 😀 mampuih kalo dia tgk neh!

Please let me know what do you think about this post. :D