Our whiteroom studio photos..

Huu..dah lama gak aku nak cite pasal kitorang punya whiteroom studio photography session ni…buatnye dah lama dah..hahaa..last time masa balik Kajang laa..tapi dengan aku yang jarang update blog ni and lupe pon ye gak..dok update pasal benda lain plak..hehehe..

kitorang wat photoshoot ni kat Simply Events‘ Studio kat USJ..in collaboration with Fotofarnatic. Cameraman kitorang En. Armi Akib have done a very great job!! Especially ngan Alif yang tengah sebok buat perangai..hehehe..

Studio Simply Events adalah sangat besar and selesa..kat website diorang ada gambar studio tu..silalah tengok website diorang ek.. 😀 FYI, website Simply Events tu aku yang buat..hehehe.. 😀 ok tak?

For me kalau business website ni better simple and straight to the point..no need of flash animation or too many benda gerak2 ke pe ni..yang penting semua info yang orang nak tau ada kat situ..opss..cam lari tajuk kejap.. :p

okeh..so ni ada sket gambar from our photoshoot.. 😀

whiteroom studio family photoshoot

whiteroom studio photoshoot

whiteroom studio baby photoshoot

whiteroom studio photoshoot

whiteroom studio photoshoot

nanti kalau ade masa aku nak upload gambar2 banyak2 kat our family photo gallery..dah lama tak update2 gallery tu..heheh.. 😀

written by beba

Incoming search terms:

  • white room studio (11)

8 thoughts on “Our whiteroom studio photos..”

    1. beba

      @sang ayah mengira la awak sorang2 kat sane..hohoh.. :p

      @efa tq2.. 😀 hehe..photographer terer gambar mesti lawa nye kan..heehe..

      @laney um..package tak sure la..tapi yg aku tau RM130 kot sejam..kalau tak silap..

      kalau interested ko try la email photographernye..nih email dier: Mohd Armi Mohd Akib – armi.akib@yahoo.com

  1. Pingback: S.O.S.O OSO!! percubaan yang baik ye En. Alif.. | Habibah & Anas

Please let me know what do you think about this post. :D