Online Shopping Newbie..

hohoho..baru jek tadi aku received barang yang aku beli online..first time aku try beli barang kat online shop ni..hehe..ok la barang2 tu…aku beli multipurpose bag for baby (kaler dier nampak lain plak bile dalam gambar ni..yang nampak cam merah tu sebenarnyer warna maroon)..bule letak diapers baju2 ke ape2 ke dalam tu..and nursing ponchoonline_shoppingbag ni ade 5 compartments yg bule nk di sumbat ngan barang2 pastu siap ade mini mat lagi ntuk baby…yg kaler putih kat bawah beg tu…dier la tu..heheh..as for the nursing poncho tu..kain dier ok xtebal tp bule sorok2 la nnt bile nk bf baby nnt..cover2 la sket..malu!!huuu…

other than that…semenjak 2 menjak ni rumah kitorang da di makeover sket…skang ni kat dinding living room da ade gantung artwork (thanx to apek yang bli kan kat bali), kat dinding dining plak da gantung 3 pictures in a row (bawang putih, bawang merah, ngan ape ntah..hadiah kawen sebenarnyer..:D) pastu bilik kosong yang kitorang nk wat as bilik baby cum guest room cum office aku tu skang ni da ade katil single (kat bawah dier ade tilam plak lagi..bule sorong masuk n keluar..) yg kitorang nk deco sket supaya nampak cam ala2 sofa yg besar..hehe..and da pasang aircon..hohoho..semalam akak dak p n husband dier merasmikan bilik tu..diorang baru sampai dari KL kol bape ntah..1am lebih baru sampai rumah..dak p yang amik kat airport..

huhuh..diam xdiam skang ni baby boy da 8 bulan lebih dok kat dalam perut aku ni..n perut aku pon da semakin terbonchet da ni..maknanye ade la sebulan lebih jek lagi baby boy still akan dok kat dalam perut..then pastu dier kena kuar..hohoho..takut plak aku kalu pk nk beranak ni..hohoho..seram2..tp nk wat camne..redahkan aje!! heheh..nk pikir2 pon rasanyer still kena beranak gak..mana bule xberanak..hahaaha…tu jek kot nk cite..lama gak ek aku xupdate blog ni..hehehe…kat bawah ni gambar latest gak la..masa ni da 8 bulan da..masa ni nk kuar g mana ntah..hehe..yang si penyu hijau tu nama nye ‘pupu‘ hehe..dier ni sebenarnyer tempat letak cd..cute kan? hehe..:D

beba_n_pupu

written by beba

Incoming search terms:

  • beg baby online (135)
  • beg baby (117)
  • beg baby murah (69)
  • barang baby online (13)
  • shopping beg online (13)

6 thoughts on “Online Shopping Newbie..”

  1. peah

    akhirnya baby boy ko dah menurun ke perut…sblm nie dia syik dok atas jerk..
    aku doakan semoga ko selamat melahirkan baby boy…baca surah maryam bebanyk..insyaallah….

  2. anita

    AsSalamualaikum..akak, leh tanye x.. beli beg baby tu kat web mne erk??
    puas godek sana cinie tapi xjumpe. klo jumpe pun xdak no contact die..ade orang nk order beg baby mcm yang akak beli tuh.. tp xtau mcm mne…
    syukran atas perkongsiannye..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>