new..

alif!hehe..ape pendapat korang ngan layout baru ni..hoho…ok x? sempena ngan kelahiran en alif kite..hehe..so aku gune kale biru laa..lelaki la katekan…kalu pompuan mesti wat pink! heh..:D

skang ni mmg malas tol aku nk update blog ni…hehe..mood tu xbape nk datang plak..hehe..

selama aku da ade kat sini ade gak la member2 aku, member anas, member2 mak aku and family yang da datang tgk2 alif..

member anas sehari selepas kitorang sampai kajang da datang da..dak2 uitm: dayen dan ‘kawan dia‘, acol sani dan wani, tolel n wife, and palen. family apek pon da datang tgk alif on the same day siangnye…

member2 mak..ade la yg datang..yg aku ingat makcik zah..makcik mah..um..sape lagi ntah..heheh..then kak raziah..ex-officemate anas masa keja kat bahraz pon ade datang…

selain tu jaja ngan bakal tunang dier, amir and peah ngan tunang dier si pizi..

um..sape lagi ek..ntah la..hohoho..yang cakap nk datang pon ade gak..tp xsure la bilenye nk datang…tp aku ngan alif pon lama lagi kat sini..hehe..sampai awal bulan 4…kalu xsilap aku flight kitorang 05.04.09 nnt..

alif skang ni banyak plak ruam susu kat muke dier..huu..merah2 muke..pastu plak dier ni suke dok menggesel tangan kat muke..huu..pastu da berat da skang ni..hehe..adik aku si boem kate alif da ‘gemok’ huu..dier maybe nampak la kot sbb da seminggu xtgk alif..aku ni hari2 tgk alif cam xperasan sgt da besar ke belom budak ni..hehe..:D

lagi satu dier ni skang ni da banyak da bunyi-bunyian yg kuar dari mulut dier ni..hehee..macam2..kelakar pon ade kadang2…lagi2 kalu bunyi bersin xjadi dier..hehe..:D

tu jek la kot ntok kali ni..si alif ade kat sebelah aku ni..xnk tdo plak dier..dok main sorang2…hohoho..tu cam da marah plak da tu..nk g layan dier plak..hehe..:D

written by beba

Incoming search terms:

  • carters sweater (11)

5 thoughts on “new..”

  1. Adie

    adief so far alhamdulillah la…xde agik rashes kat muka….. nak ngajo pon anak aku baru sorang…hahhahaha….tapi lepas nyusu lap2 la muka dia ngan kapas basahkan ngan air suam….pastue lepas mandi…sapu2 la lotion ke cream ke…. jgn pakaikan bedak….. bedak x elok utk baby sebenonye…..nie midwife yg ngajo la….ala…ko pon sure tau nie sume….

  2. beba Post Author

    huu..part yg dok cuci muke ngan air suam tu la yg xpenah buat..lgpon dier ni skang cam da slalu dok muntah susu plak..huu..skang ni tgh dok mencarik kalu ade cream ke ape ke yang sesuai ngan alif..huu..hopefully masa wat cukur jambul alif nnt xde la teruk sgt rashes dier tu..hehehe..:D

  3. kiki

    keke…saye ader waktu alif bersin tak jadi tue..sgt lah kiutttt…mm..alif dah gemok sket..berat dah dukung..cett!!

    lagik satu yg paling penting..alif is budak idong mancung..yay!

Please let me know what do you think about this post. :D