My Small At Home Workstation..

Home Workstation

Ni la rupa tempat kerja aku time tengah cam kemas..hehhe..baru2 ni jek aku baru pasangkan monitor lagi satu tu..dah lama gile monitor tu dok dalam stor..nasib baik la still elok lagi..sebab ade la dah 4 tahun agaknya tak pakai..monitor tu pon dah berumur dah..hehe..tak ingat lak tahun bile..tapi masa still belajar lagi..maybe tahun 2003 ke 2004 gitu kot..

Best la gak ade 2 monitor ni..hehe..kadang boleh la gak dok bermulti tasking..hehe..bukannye 2-2 buat kerja pon..tapi satu buat kerja…yang lagi satu tu boleh la pasang video..heheheh..so sambil tengok cerita berjalan la gak kerja sket..walopon slow..hehehe…bile kerja yang tak berapa nak rushing la..kalau design or kerja for others tu kena la concentrate..hehe.. :p

Gambar closed up jek skang ni..hehe..sebab tak siap lagi pon office aku ni..kalau boleh dipanggil office la..hehehe..kecik je at one corner of bilik Alif..

Nampak sangat aku ni takde mende nak cite sangat sebenarnye..hehehe..mende gini pon nak post gak… :p Ok la..sampai sini je..

p.s: sambil tulis post ni sambil tengok cite streaming.. :p

written by beba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>