My First Baby Wrap (Bowwow Rainbow)

Dah best dok pakai wrap ni baru la hari ni nak buat post pasal my first wrap kononnya. Hahaha.

My first woven wrap is a Jumpsac Bowwow Rainbow in white weft. Jumpsac ni local brand. So gini la rupenya.

20140806-083503-30903944.jpg
Azri pon suke wrap dia. Aku bagi selimutkan wrap tu. Hahaha. Over mak ni.

Masa balik ke KK hari tu kat airport and all the way ke gate memang Azri relaks je dalam wrap dia. Ok la actually baby-wear ni. Tapi bab melilit-lilit tu kena berlatih la jugak nak dapat dia betul2 snug di badan kita and baby.

20140806-083742-31062692.jpg

Bawak gi shopping pon OK. Aku jalan2 tengok buku. Tengok2 Azri da tido.

20140806-084041-31241133.jpg

Cuma nanti nak berlatih untuk NIP while dalam wrap lak. Susah gak tu. Huu.

Nanti ade lagi satu lagi wrap nak tunjuk. Hahaha. Tungguuuu.

written by beba

4 thoughts on “My First Baby Wrap (Bowwow Rainbow)”

  1. Pingback: Fluff Mail!! Sampai jugak akhirnya. | Habibah & Anas

  2. Pingback: Fluff Mail!! Sampai jugak akhirnya.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>