Mission Ganti Puasa Accomplished + Salam Ramadhan untuk semua..

salam-ramadhan

Alhamdulillah..sempat habis ganti puasa..hehehe..lega rasanya..semalam memang bertahan gila2 laa…boleh pulak tido sedap gile sampai tak terbangun untuk sahur..tido pulak dah la awal..tengah hari dah mula dah perut dok berkeriuk-keriuk buat lagu yang tak sedap didengar.. :p

Kalau nak cakap pasal dah lama tak update rasanya nanti cam jadik every post pon mesti ade pasal isu tu kot..hahaha..so kita skip pasal tu and cerita pasal bulan Ramadhan yang akan datang dalam few days jek lagi ni..

Cam dah besar2 terpampang gambar kat atas post ni..tu la message nye..hehe…hopefully tahun ni kita semua dapat menjalankan ibadah puasa dengan jayanya.. 😀 insyallah..

p.s: 2 hari lepas aku baru jek submit order untuk our latest photobook.. 😀 this time untuk Majlis Birthday Alif yang ke-2, yang diadakan awal tahun hari tu…esok last untuk discount 75% from MyFlippix..surely memang sangat murah…aku ni pon tengah berusaha kalau2 sempat nak submit lagi satu..hehehe…tapi bule plak laptop buat hal tadi…pas dah scan rupenye ade virus..but skang cam ok dah kot..hopefully.. :p

written by beba

Incoming search terms:

  • salam ramadhan (68)

Please let me know what do you think about this post. :D