Menambah fortune dengan Ring of Fortune!

hohoho…menambah lemak ade la kot.. :p Actually baru jek tadi kitorang dok gi melantak kat Pizza Hut…pastu cam dak p nak try makan Pizza baru diorang sempena Chinese New Year ni…Ring of Fortune gitu nama dier…

Tapi takde amik2 gambo pon..sejak dah tak de kamera ni memang blog ni cam sunyi dah ngan gambar2…asik google jek carik gambar..hehehe…

so kalau korang tak tau rupe Ring of Fortune ni camne bule tengok gambar kat bawah ni:

Pizza Hut - Ring of Fortune

nampak dalam gambar mmg penuh gile isi and cornflakes kat tepi tu…tapi of course rupe sebenar tak camni pon… :p cam tak tau plak kan korang ni…

tapi nasib baik la kitorang mmg selalunya mesti order Cheese-baked meatball..so ade la pertambahan isi di situ…tapi crust dier tu mmg best laa..cuma kalau lagi banyak cornflakesnya cam kat dalam gambar tu..of course la lagi sedap kan…

umm..tu jek laa…

p.s: tensen internet slow gile hari ni….

written by beba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>