Mak and Alif ke Secret Recipe (shh..ayah tak tau ni.. :p)

Ni pon pasal semalam gak..masa dak p potong rambut tu.. 😀

Mak and Alif jalan2 berdua jek..so kitorang terus straight masuk ke Secret Recipe..dah lama dah tak pekena Cheeze Choc.

Secret Recipe Cheeze Choc

Yummy yum2..sedapnye....

hehehe..dalam banyak2 kek kat Secret Recipe tu memang ni la favourite aku..memang takde tengok yang lain dah..kalau takde terus cam..tak yah la makan sini..hahaaha.. :p

Senyuman budak kat Secret Recipe

yang kat atas hidung en. Alif tu bukannye tahi lalat ek..hehehe..tu dier la gatal tangan garu2 idung kot..aku tengok2 cam dah luke jek kat situ…

gambar blur mak and alif

ni ialah gambar blur kitorang berdua..Alif ni memang takle ajak berposing bersame tol..bergerak sane sini..mananye nak pegang Alif and nak pegang camera..hahaah..so ni la gambar kitorang berdua yang paling cantek…hahaah..

 

p.s: dak p memang tak tau lagi ni…sok dier bace kat opis baru tau la kot..hohoho..

 

written by beba

Incoming search terms:

  • secret recipe (52)

2 thoughts on “Mak and Alif ke Secret Recipe (shh..ayah tak tau ni.. :p)”

Please let me know what do you think about this post. :D