Mak Alif plak domam…

haiyo..just a short update jek..pening ni..tapi sebok gak nak update..hahaah..

petang ni nanti ada appointment ngan dentist..harap2 la takde kena mengena ngan gigi geraham bongsu ni..silap2 kang kena wat minor surgery plak…nak kate saket tu tak tapi kalau menguap mesti cam rasa saket sket kat gusi paling dalam kat atas belah kanan ni…..

part demam ni ntah laa…semalam actually dah nak pergi jumpe dentist..tapi bole ke semua dentist tutup pukul 5pm..sebab cam tak berapa saket tu relax2 la jalan2 jap…then gi makan kat restaurant..masa tu pon cam mata tu rasa berat jek..cam ngantuk..tp sah2 la tdo cukup jek..makan pon cam dah tak berselera..cam tawar jek semua..dak p dok cakap mmg nak demam kot awak ni..pas makan, on the way balik tu dah start berat jek kepala..and nafas pon start panas..hailaa..masin mulut dak p..domam dahh…balik2 jek terus baring tido..mmg tak larat sgt..

ni pon cam ade kurang sket…ayah alif terpaksa la amik cuti hari ni…tolong tengokkan alif..mak alif tak larat nak mengekor dak kecik sorang tu..sejak dah baik demam dier ni…dah mengganas dah..kalau nak something tu tak boleh lah kalau tak dapat gerenti bising..cam ala2 dah pandai memberontak plak..huu…

written by beba

4 thoughts on “Mak Alif plak domam…”

  1. Pingback: Tweets that mention Mak Alif plak domam… | Habibah & Anas -- Topsy.com

  2. beba Post Author

    @mak haqq hehe..tu la..tapi demam ni bukan berjangkit pon..mmg sebab badan sendri..huu..

    @ryna cuaca pon satu skang ni..panas betul..huu..alif hari tu demam mmg sebab panas tu..kitorang dok bawak dier kat simpang mengayau panas2 terik..hehee..

Please let me know what do you think about this post. :D