Maharaja Lawak punye pasal, rela subscribe Mustika..

Baru2 2 minggu ni kan dah start Maharaja Lawak, aku ni takde la peminat Raja Lawak sangat pon time dolu2..kadang2 tengok, kadang2 tak tengok..tapi dak p mostly mmg tengok laa..suka plak dier tengok Raja Lawak ni dolu2…so skang ni ade pulak Maharaja Lawak ni kan..tapi Astro dengan bijak pandainye dok letak Maharaja Lawak kat Astro Warna plak instead of Astro Prima cam sebelum ni…

maharaja-lawak-astro-warna

Maybe ramai yang tak rela nak subsribe Pakej Mustika ni semata2 for Maharaja Lawak tapi laki aku dengan penuh semangat dah pon subsribe Pakej Mustika Astro ni…so skang ni bertambah la lagi 3 channels kat umah kitorang. Cam ok gak kot Mustika ni..tapi satu channel B4U tu mmg takkan bukak la kan…kitorang ni bukan peminat citer hindustan pon…huu…tapi aku rasa sepanjang Maharaja Lawak ni jek la kot..pastu bule terminate..hehehee.. :p kasar belanje kalau subsribe banyak2 channel kat Astro ni…

Bercerita pasal Maharaja Lawak ni aku rasa ok lawak2 diorang..for me yang masuk list top 4 aku are:

  • Jozan
  • Nabil
  • Balas
  • Sepah

owh tambah lagi satu jadik top 5..last week mmg best persembahan diorang, kumpulan Jambu…

Bottom 3 kompom for now:

  • WAI
  • XN3
  • Amir

Yang paling aku harap sangat keluar minggu depan is Amir! I’m Sorry.. (Sila baca ikot intonasi Amir ye..) For me even time Raja Lawak pon aku tak tau kenapa dier bule layak ke Top 3…for me dier cam tak kelakar langsung..kalau orang gelak pon aku tak sure la diorang gelakkan lawak dier..or gelakkan dier..so aku harap sangat dier keluar…

XN3 tu cam ntah laa..pelik2 jek..tak lawak kot..and WAI pon last week mmg cam disappointing gile..takde la aku minat ke pe..tapi cam gitu ke Juara Raja Lawak dolu2..or maybe cam Ahmad Idham kata..kombinasi diorang tu yang tak kena..takde harmony nye kat situ…even audiences kat situ pon cam tak tepuk tangan pon..sorak2 pon takde..aku pon tak paham ape lawak yang diorang nak sampaikan..kesimpulannye mmg fail la lawak attempt diorang last week…

Cam dah jadi review Gelanggang Maharaja Lawak pulak dah ni..hahaahaha…

Tak pe la sekali sekala…actually aku cam takde idea dah nak tulis ape..dlu2 selalu update sebab ade camera…wat2 ape2 bule amik gambar and update kat sini..skang ni camera pon takdak..so nak wat camno…camne la blogger2 tegar tu bule wat update sampai 10 posts la sehari..mmg tabik la..aku nak buat satu sehari pon ketar2…hehehe..

p.s: Aku tengok aje..tak vote pon..hehehe..no budget to spend untuk buang2 vote2 ni..kumpul2 bule beli buku novel aku or mainan Alif…

p.p.s: kesian Alif aku tengok skang ni..cam takde mainan pon..tadi pagi dapat mainan Happy Meal ayah dier beli Breakfast kat McD..main la benda tu..hehehe..bukannye tak beli mainan..beli banyak dah..samada hilang, patah or rosak etc..

 

 

written by beba

Incoming search terms:

  • maharaja lawak (384)
  • maharajalawak (27)

3 thoughts on “Maharaja Lawak punye pasal, rela subscribe Mustika..”

  1. efa

    pehh! hebat! sampai subscribe mustika tuh.. hehe..

    kalau kat rumah ni, mcm takyah je subscribe, sbb maharaja lawak kan sabtu malam, mmg clash dengan bola dekat astro arena.. husband ni penyokong bola malaysia.. nak nak lagi team kelantan.. so kalau subscribe pun, mcm takkan tengok pada hari kejadian, akan tgk ulangtayang je.. so kitorang donlod youtube je.. hehe

    1. beba Post Author

      hebat tak hebatnye..haahhaa..biar la dier yang bayo.. 😀 lagipon tengok kat TV ngan tengok kat laptop lain perasaannye..gambar tak sebesar kat TV…hehehehe..seb baik la laki saya tak gila bole mesia gak..kalau tak parah laa..saya ni jenis mmg tak berapa nak berkenan ngan bola ni..tak tau la sejak dah beranak ni cam jadik anti sangat dengar bunyi yg orang sorak2 main bola la…hahahaa…misteri gak tu…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>