love at first bite..

I’m in love!! hehe..

seriously memang aku dah jatuh chenta..dengan sape? tak eh..hehe..dengan ni haa…

GCB from McDonalds

bertambah lagi satu favorite burger aku from McD ni..sedap gle wei..dah 2 kali makan dalam bulan ni..cam kalau bunyi orang kata terngiang2 kat telinga..yang ni cam terasa-rasa jek kat lidah tu kesedapan GCB ni..yum..yum..

GCB McDonalds

Aku rasa McD la fast food restaurant yang belum pernah lagi mengecewakan aku ngan kualiti and new burgers or other food yang diorang perkenalkan..prosperity burger, ape dulu yang foldover tu..chicken and beef..tak ingat aku nama dier..tp mmg aku suke dlu tu..

yang lain2 cam burger king, pizza hut and KFC especially ada gak yang mengecewakan aku..

paling teruk pengalaman aku ngan KFC laa..several times gak terkena..tapi maybe sebab cawangan tu yang buat hal kot..tak tau la aku..first time beli yang the new zinger tower kot..mmg disappointing..cam kering semacam jek..then another time plak cheezy wedges aku..cheese dier cam dah basi kot..semacam gile la rasanya..huu..ade pulak one time tu..ayam cam kering gile, kurus and gelap semacam jek warna..goreng balik agaknye..leftover semalam2..teruk2..

burger king sekali jek laa..tu pon sebab aku dok beli burger ape ntah..single beef something2…tak ingat..beli kat KLCC masa after balik kerja (cerita lama.. :p) cam hangus..haha..tapi burger king memang whooper burger tu takde sape la bule lawan..terbaek kay!! 😀 dak p’s fav pulak double swiss mushroom burger..pon sodap..tapi aku suke whooper sebab besar!! and aku baru jek perasan yang rupanya favorite burger dak p yang kecik cinonet tu lagi mahal rupanya dari whooper…

pizza hut? tengok cawangan mana yang aku pergi..some of it..sangat generous with toppings..mmg banyak and puas hati..tapi ade gak yang jenis kedekut taik idong masin macam pizza hut tu restoren bapak dier and kalau kasi topping lebih sket bule bankrupt agaknya..huu..

tapi aku tetap pergi gak makan kat 3-3 tempat tu..hahaha..

kalau kedai orang melayu, bila maju sket sometimes mesti ada yang nak kata diorang pakai mandrem la ape laa..tapi KFC, McD semua ni rasanya ada pakai mandrem gak ke? hahaha…

written by beba

3 thoughts on “love at first bite..”

Please let me know what do you think about this post. :D