Last day before balik ke KK…

Hari ni dah last day dah kitorang melepak kat Kajang ni…sok dah nak balik KK dah…flight kitorang petang..sampai malam gak la kang sok…

Dak p mesti dah tak sabar dah tu nak tunggu Alif balik..ketar2 dah tunggu..haahahah….

Sempat ke ni nak pergi low yat!! Kalau tak sempat terpaksa la beli kat KK jek..kat sane kompom mahal dari kat sini..tapi tak sure la berapa mahalnye…dak p kate kalau beli kat sane nnt dier top up la sket katanya..hohoho..tapi tengok la camne..kalau sempat pergi la kejap kang..ajak ayah… 😀

last-daypic: google.com

kay la..tu jek…ade emergency sket ni..haahaha…

 

written by beba

Please let me know what do you think about this post. :D