lain diorder lain pulak yang dapat..huu..

hadoi..baru jek cam excited nak pakai Foot Patch Detox yang aku beli hari tu…

semalam dah sampai..tapi biasa laa..asik dapat surat cinta jek dari En. Postman..so hari ni aku suh dak p tolong amikkan kat Post Office KK…

dapat2 jek..bukak2…ehhh…apsal lain plak ni…aku order Ginseng foot patch..warnanye gold..sepatutnya yang aku dapat foot patch camni gini..

ginseng foot patch

tapi yang dapatnye…normal foot patch la plak…huu…ape bezanya normal and ginseng foot patch ni…bezanya of course dari segi harga…ginseng ni mahal sket…and ginseng ni ada extra slimming effect gak laa…ikot info yang aku dapat laa..hehehe..actually baru first time nak try…tapi dah tersalah dapat barang la plak…

tadi aku dah email and sms the shop owner..tak dapat lagi reply..hadoi…lambat la lagi nak test ni…hari ni pon dah hari jumaat dah..minggu depan la gamaknye baru merasa nak try…

normal foot patch

sabar jek laa..first time ni dapat barang salah…byk kerja la plak kot nnt..nak kena post balik yang salah ni..then nak kena tunggu plak yang baru punye…

huuuuu…..

written by beba

One thought on “lain diorder lain pulak yang dapat..huu..”

  1. Pingback: 2 hari tidur dengan Ginseng Detox Foot Patch.. | Habibah & Anas

Please let me know what do you think about this post. :D