Kuih Ciki??

First time aku jumpe benda alah kuih ciki ni..tapi bukan sebab aku minat nak makan ke pe yang aku dok beli tu..aku just nak snap gambo jek..tapi tak bawak plak henpon time tu…so beli jek la..RM1.50 jek pon…

kuih ciki

mesti korang cam tertanye ape kejadah nye yang aku dok minat plak ngan kuih ciki ni kan?? bukan sebab pembungkus dier pink ek..hehe..actually “Ciki” ni nickname yang kitorang dah besar2 ni bagi kat adik bongsu kitorang..tu la cam bile jumpe tu terus cam “eh..bile pulak ciki jual kuih ni?” hahaha.. 😀

written by beba

Incoming search terms:

  • resepi kuih ciki (71)
  • kuih ciki (43)
  • cara buat kuih ciki (2)
  • kuih ciki cara cara buat (1)

Please let me know what do you think about this post. :D