Klias Kecil…

yeay…menulis blog di klias kecil…

kat ne tu? hehehe..ni la kampung anas a.k.a en. hubby @ dak p…hehehe..

ni pon dok pakai broadband akak ipar…kitorang pakai streamyx jek..huu…so takle la bawak merata…huu..

sangat mengantuk..huu..maybe sebab baru lepas dok pekena nasik lemak and teh tarik kat kedai tadi…tp..alaaa..nasik lemak langsung tak pedas kay…hhuu..keciwa..nak balik kajang makan nasik lemak yang mak buat…huu…nak balik…nak balik…..nak balikkkk…..  <– sila ignore perempuan ini…huuu…

owh..kepada pemenang2 contest silalah emailkan alamat anda ye..rasanya ada lagi 3-4 orang kot yang tak bagi alamat..kalau yang bekerja tu better kasi alamat office kot..in case kalau takde sape kat umah yang nak receive nnt.. 😀

huu..takmo hadiah ke korang ni??

ada lagi satu yang belum di announce..nnt lah ek..hehehe..sabo2..

alif tengah sedap tidur berenjut dalam buai cousin dier si aiman…hehehe..kasi chann la kat alif..kalau balik kampung kasi dier berbuai sket.. :p kitorang  malas ajar dier berbuai ni bukan pe..takut kang terbiasa nnt kat umah orang pon sebok nak berbuai..kalau takde camne..then umah kitorang tu dah la kocik jek..nak plak letak buai..haila..somak jek..

p.s: kat beaufort ade kedai roti ni yang ade roti sedap gle…and sangat murah..huu..semua pon under RM2..kalau kat bakery biasa2 ni mmg kompom RM2 ke atas…

p.p.s: gambar takde..heheeh..pakai laptop pinjam :p

written by beba

3 thoughts on “Klias Kecil…”

  1. Pingback: Tweets that mention Klias Kecil… | Habibah & Anas -- Topsy.com

Please let me know what do you think about this post. :D