Kisah adikku yang dah bertunang bulan 11 yang lepas..

Lama betol baru la nak update pasal cerita ni kan..hehe…mana taknye..aku pon dah 2 minggu lebih tak update blog..hehe.. ni pon malas nak update pasal cite adik aku tunang ni sebab malas nak dok edit gambo..heheh..so memandangkan dah rajin ni..tu yang update pasal cerita dia dok betunang ni..

Dia tunangnye tahun lepas..bulan November..tarikhnye 26..so nak kasi pendek 26 Nov 2011..

Cerita-cerita dok adik2 ni..adik aku yang mana satu pulak la tu kan..tak cakap la pulak..kalau nak tau ini ler dier:

En. Boyem bertunang

yang pakai baju putih tu..En. Boyem..atau nama sebenarnye Ibrohim Bin Ismail..

Nak gi rumah tunang dia ni kalau nak kata jauhnye lagi jauh dari dari gi Sabah ni dari segi masanya la..hehehe..kena travel ade gak 5-6 jam kot hari tu…dah lama aku tak jenjalan jauh2 ni…leper la punggung dok duduk lelama…rumah diorang nun jauh ke utara~ kat Gurun, Kedah..

So kitorang sampai sehari awal and stay kat homestay dekat2 situ gak..few minutes jek ke rumah diorang…Tunang adik aku ni nama nye Siti Nurain gitu la ejanye kot..hehe..selalu panggil Ayong jek..

Bakal Family Baru En. Boyem

Ni la bakal family baru adik aku nanti…

Mak aku pulak boleh ke memulanya dok konon2 segan nak gi sarung cincin..suruh aku plak..hehe..tak logik btol..tapi memang last2 dia la yang gi sarungkan cincin kat bakal menantu dia tu…first time la katakan dok menunangkan anak lelaki dia..

Mak sarungkan cincin kat bakal menantu..

pastu tuan punye blog mesti la nak letak gambo dia gak kan kat dalam post ni.. :p

Kakak kepada En. yang bertunang

untuk gambar yang lain2 tu korang just klik jek kat gambar2 kat bawah ni untuk tengok gambar yang fullnye ek..

Ops..lupe plak..kalau nak tengok more pictures time adik aku bertunang ni boleh go to our gallery.. 😀

p.s: kalau nak tempah gubahan hantaran jangan lupe tengok2 kat website Gubahan Hantaran Mak aku..

written by beba

Incoming search terms:

  • baju tunang (46)
  • siti ayong (36)
  • baju tunang simple (21)
  • baju tunang 2012 (15)
  • baju tunang 2013 (12)

One thought on “Kisah adikku yang dah bertunang bulan 11 yang lepas..”

Please let me know what do you think about this post. :D