KFC Delivery Pon Dah Boleh Order Online Gituuu..

Hari ni saje je dok nak try order KFC online pulak. hehehe. Gigih tu aku message customer support diorang untuk registerkan alamat kitorang sebab aku search tak jumpa. Took them around 2 days gak kot tapi memang terus diorang registerkan and isi alamat ngan info semua siaplah. Tinggal aku login and buat order je. Lama gak da lah. Tapi baru hari ni nak cuba. Hehehe.

So. Tadaaaa.

Hehehe. Sampai depan pintu rumah hantar haa. Ini pon first time lah kitorang order delivery from KFC. Selalunya memang Pizza Hut je lah.

Kalau korang nak order KFC online gak bule gi kat website diorang: http://www.kfcdelivery.com.my/

Tapi mode of payment Cash sahaja. Takde lak online banking. Maybe sebab baru lagi kot. Nanti ade la tu kot.

Okay lah. Tu je.

written by beba

Incoming search terms:

  • cara order kfc malaysia (8)
  • cara nak order kfc delivery (6)
  • cara order kfc delivery malaysia (5)
  • kfc indera mahkota delivery (3)
  • cara oder kfc delivery (2)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>