Kerja ku sudah siap!! Pasni Enjoy $$$….

Akhirnya..setelah bertungkus lumus selama 3 minggu…hohoho…

Semalam dah siap dah keja aku…Job ni member (merangkap bos) aku masa kat practical dlu yang offer..tetibe cam bagi message kat FB tanya nak tak job ni…hoho..aku ni dok cakap Job..Job je tak plak nak bagitau job ape…hahaaha..

Job nya ialah buat 50 web templates and convert to html/css..ketar gak la aku buat. Nasib baik la sempat..aku risau gak sebenarnya, takut tak sempat nak habis kan..ye la kan..masa 3 minggu jek..nak buat 50 designs pastu nak convert lagi…haila..

Apa2 pon..sume dah siap..aku tengah submit la ni…pasni just tunggu bayaran balance yang tinggal jek..harap2 la dapat before aku balik Kajang..boleh la berjolly katak…hahaha… (harapan..dak p dah sound cakap jangan buang duit…)

Design2 ku yang tak seberapa...

Design2 ku yang tak seberapa...

p.s: En. dak p semalam berhappy2 kat KL..aku kena dok umah jaga En. Alif..nasib baik la semalam baik sangat la En. Alif ni..maybe dier tau kot ayah dier tak de umah, pastu mak dier nak siapkan kije..elok je dier tdo semalam..kalau nak di ikotkan sejak seminggu lepas ni..mananya dier tido malam2 ni..kejap2 bangun..mata besar jek..huuu..

written by beba

2 thoughts on “Kerja ku sudah siap!! Pasni Enjoy $$$….”

  1. Pingback: Alif’s First Year Memories in one Photobook! | Habibah & Anas

Please let me know what do you think about this post. :D