ke.K.E.C.I.W.A.an ku…

huu..keciwa sungguh aku hari ni…walopon sebenarnyer xde la nk berharap sgt kan..sbb cam dalam fikiran aku maybe la kat sabah ni lambat sket kot start nyer…tp ntah laa…cam terasa nk sangat plak makan PROSPERITY BURGER tu…huu..so td dak p bawak la aku pegi McD..sampai2 jek..mmg cam xnampak pon iklan burger tu..so cam..dalam hati aku..mesti blom kuar lagi ni kat sabah…tu la kekecewaan no 1…then aku tanye la kat org tu…agak2 nyer bile ek nk ade kat sini…jawap mamat kat McD tu…maybe 17/12 ni baru ade..aiyo….lama lagi niii…tu la kekecewaan no 2 aku…

cet…keciwa sungguh…tp tu la nk wat camne…tunggu la sampai 17/12 ni…tu pon kalu dier kuar hari tu..hopefully laa…

written by beba

9 thoughts on “ke.K.E.C.I.W.A.an ku…”

  1. Adie

    ala…yeke…? sian ko. xpela…aku dah mkn kan 3 utk ko. 2 mlm tadik…1 pagi nie…hahahahhaha. aku satu, ko satu, lg 1 tue anak2 kite share sudah. hahahhahah. ntah…aku tataula tukang masak sini nye masalah ke….aku nye tekak yg dah x betul sejak pregnant nie ke…. tapi aku rase skang punye x sebest dulu2. ko try la nanti…..maybe ko nye tekak lain.

  2. beba

    huu..kesian gak laaa…hehe..sabo jek laa..uish..serious ke teros makan 3..biar btol ko..hahaha…

    tu kena test dlu la camne..xtau la kot2 kat sabah kang dier reduce tahap kepedasan black pepper dier ke..heheh…mintak2 la still cam dlu lagi..hehe..supposed to improve la kan..xkan la menurun..

  3. Najwa

    wah sama lah kita..cuma sebelum peknen ni takdelah gile2 suka burger prosperity ni..tapi bila nampak je iklan ari tu kat tv terliur je rasa..sepanjang cuti raya haji ni dah 2 dah mak baby makan..dgn ayah dia sekali gile2 makan burger ni.cuma betullah rasa dia cam lain skit dah..kurang sikit kepedasannyer..sabar ek beba nanti ada la rezeki tu..kalo tak dek gak bagitahu je..nanti saya tolong pos..^_^..ada ek??tak basi ke?..semoga baby 2009 ni penuh ngan ‘prosperity’..Aminnnn..

  4. beba

    hahaaha..mmg da prosperous la baby2 2009 ni berkat mak2 nyer makan prosperity burger xsudah..hhahaha..:D

    mesti kena ade ni prosperity burger kat sini..kalu tak aku run amok kat satu sabah ni..haha..

  5. Leha

    aduhhhh bebaa..udah udah la tue citer pasal prosperity burger.aku asyik duk terliur jek kat sini..jgn kata prosperity burger, Mcchicken pun aku tak dpt nak makan coz tak halal!! sakit atiii..dh genap 10 bulan tak makan Mcchicken..huwarrgghhhhh……

  6. beba

    huuu…lagi malang nasib ko leha..hehehe…camne la nnt kalu ko pregnant n mengidam nk makan makanan mesia ke..nk makan mcD pon da xle..asalkan aku kat sabah ni pon susah nk carik (yang sesuai ngan aku la..kdg2 ade jek..tp xbesh!!) hohoho..kalu buat sendri kadang2 xmenarik gak..dier nk org lain wat gak..cam aku yg dlu tu nk makan makaroni mak aku wat..padahal aku slalu jek wat kat sini..hehe..:p

Please let me know what do you think about this post. :D