Ke Kinabalu Park la kita..

Ni last week punye cerita.. 😀 hehehe..dah lama tak update mmg lagging teros…

Actually mmg takde plan ape pon nak pergi jalan ke Kinabalu Park ni..dak p laa..tetiba balik dari minum ngan kawan2 motor dier tu terus cam, “Jom kita pergi jalan2 kat Kinabalu Park makan kat sane.” Aku follow jek laa..hahaha..mmg suke kalau keluar2 gi jenjalan ni.. 😀

dah sampai di kinabalu park

dah sampai di kinabalu park..

nak masuk ni kena bayar tau..seingat aku RM3 for malaysian, for non-malaysian kena RM15 satu kepala..kalau budak lain kira…tapi tak sure plak..baby free jek..

kinabalu park

atas meja..

pas masuk tu carik la tempat makan..sebenarnye tak carik pon.. :p kitorang just pergi kat the first restaurant kitorang jumpe..huu..

bergambar di kinabalu park

posing2 kat restaurant di kinabalu park

sorry la ek..aku mmg lupe teros nama restaurant tu..hahaha..tapi satu aku boleh cakap..mmg mahal gile harga makanan dier..tahap harga hotel berbintang-bintang ni..tengok menu cam air juice jek dah RM18 kot..coca cola RM6.50 (kot..) tapi dah alang2 tu..makan jek laa…

bergambar sementara tunggu makanan

amik gambar dlu sket...

sambil tunggu makanan tu..sempat la dok posing2 amik gambar sume.. kinabalu park ni dah di kira kat kaki Gunung Kinabalu da, dan dah agak sejuk dah kat sini..kejap jek sejuk makanan kitorang kat sini..teh tarik aku cam nak jadik teh sejuk da..huu…

cakap pasal makan..ni gambo makanan..tapi dah half way makan baru la sebok nak snap..hehehe..

makan di kinabalu park

makan2 di kinabalu park..

aku order lamb chop, alif pon nak makan gak..so order congee untuk dier..and nasi goreng for dak p..lamb chop aku mmg puas hati..nasi goreng tu ok la kot..aku merasa da lambat…nasi da sejuk..huu..as for bubur alif pon ok jek..banyak gak dier makan.. 😀

ni dah sudah makan

ni dah sudah makan

pas makan gi tukar diaper alif and bagi dier pakai baju tebal dier..hehehe..baju ni mamatua dier yg kasi..tp tak pernah pakai..sebab tak pergi tempat sejuk pon…so kali ni bole la pakai..

restaurant di kinabalu park

posing lagi kat dalam pulak..

setel sume..dah kenyang..it’s time untuk balik..masa ni pon da nak dekat dok 5 da gak kalau tak silap..malas nak balik lambat sgt..kang sampai dah gelap plak..

at kinabalu park

kat luar pulak..

tu jek la cerita kali ni..huu..

 

written by beba

Incoming search terms:

  • kinabalu park (50)
  • makan angin di kota kinabalu (12)

3 thoughts on “Ke Kinabalu Park la kita..”

  1. Pingback: Dari Kajang ke Sabah – Part 1 | Habibah & Anas

Please let me know what do you think about this post. :D