ke kajang!!

hoho..malam ni flight kitorang ke kl..dalam flight kol 9.15pm..cam dak p cakap…sume barang2 da setel da semalam bli sume..plus aku pon dapat la satu gelang pearl selang ngan crystal satu..hehee..mmg cun laa..berkilat2 lagi..hoho..pastu ngan satu brooch rama2..kale PINK!! 😀 yeay..huuu..bule dikatekan ni la first time kitorang naik kapal terbang as husband n wife ni..hoho..sejak kawen laa..before this kan anas balik awal..seminggu pas tu baru aku balik..so balik solo2 laa..ni la baru nak bersame2..hehe..

seperti yg dak p cakap..rough schedule tu cam da ade…tp tu la..nk jumpe member2 ni..xplan lak lagi kol bape sume..kitorang masa mmg sket gle kat sane..sume org kitorang nk g jumpe..hoho..tp yg paling penting g amik surat nikah kitorang laa..hoho..da 2 bulan lebih kawen surat nikah pon xde lagi..skang ni pakai yg temp jek…huhu..asalkan ade la kan? bukannyer ade sape pon nk check kot…huu..tp camne2 pon selain pada tu yg kedua penting kena g makan nandos!! huu..bile la nandos nk bukak kat sabah ni…kat 1borneo yg besar tu pon xnk wat nandos..maybe sbb org sabah ni xmakan pedas agak nyer…ntah laaa..huuu..

huu..xpacking pon lagi ni..um..jap lagi la..bukannyer byk pon nk pack..baju aku pon belambak lagi kat umah sane..tp sume da dalam kotak..kena bukak la nampaknyer..huuu..um tu jek la kot..nnt update lagi…jaa..:D

written by beba

2 thoughts on “ke kajang!!”

Please let me know what do you think about this post. :D