Jom kita ke UiTM Dungun~~

Dengar kata UiTM Dungun ni cantek orang kata..sebab dekat ngan laut etc..aku pon tak pernah pergi pon kat sane..so cam nak la mengekor sekali nanti pergi sana… :p

Adik aku yang sangat suke masak2 tu, Chef Renamonte dah dapat offer untuk study kat sane..amik course Diploma Seni Kulinari…16 November ni dia kena daftar masuk kat sane..memang dia nak sangat masuk course masak2 ni..alhamdulillah dapat gak la offer nak further study kat UiTM ni..jimat2 pon jimat dok IPTA ni..ehehe..ayah kitorang pon dah pencen.. 😀

uitm dungun

gambar tu google jek..nanti sok2 dah pergi sane bule la snap2 gambo sket..hehe..kitorang bertolak 15 November tu..and tido semalam kat Dungun tu..16 tu hantar Renamonte and terus balik pastu..skang ni dah tak jauh dah kan nak pergi Terengganu? Kalau dlu masa kitorang dok Terengganu masa aku dari darjah 2 sampai tingkatan 2 tu mmg bile balik kampung jek leper punggung…hahaha..

So kepada adikku Chef Renamonte..akan ku rindui Lasagnamu yang terbaek di dunia..hohoho…good luck belajar kat UiTM Dungun tu..jangan lupe balik rumah kajang bila saye balik…bule watkan Lasagna..haahhaa.. :p

written by beba

Incoming search terms:

  • uitm dungun (437)
  • uitm dungun terengganu (86)
  • uitm (55)
  • diploma seni kulinari uitm (43)
  • gambar uitm dungun (40)

2 thoughts on “Jom kita ke UiTM Dungun~~”

  1. mama rayyan

    oh uitm ku..daya dulu stdy kat sane gak tp ambk dip in hotel management..kire culinary tu ngn hotel bawah faculty yg same la..mmg sgt2 cantik sbb dpn laut.slalu tiap2 ptg aktvt ktrg lepak pantai smbil mkn kopok lekor..rindunyer uitm dungun emmm…..=)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>