jalan2 weekend…

cet..baru jek semalam start euro2008…pasni kang dak p dok tgk bola jek la ni kang..ampes..huuu..aku xde la suke tgk bola ni..tp aku xde la xsuke pon..cam xde perasaan sgt la..tp da kalu hari2 ade game..maybe akan jadi xsuke gak laa..hahaha..tp kalu tgk dari cara semalam cam klaka jek..hahahaha…

semalam dak p nk tgk first game of euro tu la..kirenyer nk tgk first goal of the first game laa..hahaha..last2 nyer dier dok kroh2 kat sofa..aku plak yg dok kejut dier cakap da goal..huhu..dapat la tgk replay jek..hahaha..last2 masuk bilik kroh2..xtgk abes pon…hehe..

hari jumaat hari tu kitorang pegi 1borneo..mall paling baru kat sabah ni…blom bukak btol2 lagi tp ade la sket2 kedai yg da bukak..mostly kedai mkn la..hari ni nnt nk pegi lagi sane..giant bukak n ade opening sale..tu la nk pegi tgk kalu ade byk brg2 murah ni…hehe..tp hari tu kitorang pegi just jalan2 jek…nk tgk kedai ape yg ade kat sane…sebenarnyer nk tgk ade ke x nandos kat sane..hahhaaa..nampaknyer cam xde jek..huuu..keciwa…so balik kl ujung bulan ni nnt kena pegi makan nandos! yey..

ape yg sempat kitorang wat kat sane hari tu g tgk kungfu panda!! hahaha..klaka la cite tu.bodo jek..so pada sesape yg x tgk lagi korang bule la tgk…mmg dok gelak jek la dalam wayang tuh…so dalam 3 kali aku tgk wayang kat sabah ni mmg gsc kat 1borneo ni yg paling besh laa…hehehe..

this week actually the first week yg kitorang bebetol spend masa berdua jek selama aku da pindah ke sabah ni…before this ade jekla ntah ape2 halnyer…kena g sane sini…huuu..

latest news is semalam dak p potong rambut! ampes…da pendek da rambut..xcute tol..huu..um…cam da xde benda da nk tulis ni..huu..kay la..jumpe lagi nnt…

written by beba

7 thoughts on “jalan2 weekend…”

  1. peah

    sebenanyer aku nak comment kat overload…tp anas xbg comment…just nak tanya..pasal erk ari anniversary kapel kowang tuh, kowang dok umah jerk…nape erk???huhuhhu….>:)
    beba yg kuat mkn…
    giler le sabah pun ade gsc…maknanyer selama nie aku under estimate le org seberang…
    HULK jom mlm nie kat midvalley….huhuhuh…

  2. jaja

    sorry peah!! aku terpaksa menyokong anas. sabah lagi best!! byk pulau2 yg cantik. serta byk suku-kaum seperti kaum bajau. tp anas, ko ttp tak cute bila potong rambut la….hahahahahah!!!

Please let me know what do you think about this post. :D