Jalan2 di Aquaria KLCC tengok Piranha Makan…

Mak ai..pejam celik pejam celik..rupanya dah setengah tahun dah berlalu dalam tahun ni kan..kejap jek…and aku as always sangat la ketinggalan dalam usaha mengupdate blog aku ni..hehhe..

Last time balik Kajang kitorang gi jalan2 bawak Alif and Mak Su Ciki dier a.k.a Kawan gi Aquaria..actually kitorang berdua pon tak pernah lagi pergi jalan2 kat Aquaria ni..

Best gak dok jalan2 dalam ni..mmg macam2 la jenis binatang sungai or laut yang kitorang tak pernah nampak before this..

aquaria-klcc-piranha feeding

Cam Piranha ni laaa…kitorang siap sempat tengok lagi Piranha Feeding Show yang diorang wat ni..bile aku bace pasal piranha ni kat kiosk dier tu takde la macam yang kita tengok dalam TV tu sebenarnya…dok makan orang etc..and kalau letak tangan dalam air 3 seconds dah tinggal tulang gitu…mitos jek semua..and tak pernah ade kes pon dier kata yang orang mati kena makan ngan piranha ni..

aquaria-klcc-jerung-besar

Mamat jerung ni relaks jek berenang slow2 sambil tunjuk gigi dier yang tajam and berlapis2 tu…scary wwooo~~

aquaria-klcc-alif

aquaria-klcc-encik-penyu

En. Penyu ni dok lambai member dier kat luar tu kot..hehehe.. 😀

aquaria-klcc-Gambar ni takde makne pon..hahahaa..saje2 ngade amik gambar gini..alif pon join same gak..:D

aquaria-klcc

banyak lagi gambar yang kitorang snap sebenarnye..but mostly cam gambar binatang2 tu jek yang lagi banyak dari gambar kitorang..hahaha..so tak perlu la kot nak includekan semua.. 😀 Gambar atas ni amik masa dah nak keluar dah..tak ingat la aku mulut sape ni..tapi real size ni..

kay ler..actually cam nak masukkan sekali video piranha tengah makan tu dalam post ni..tapi rupenya belum transfer lagi plak dari hp..so maybe lain kali la kot..or after this kalau rajin..hehehe..

p.s: nak buat kerja..dah lama plak tak buat kerja..skang ni mmg mata pencarian tu bergantung pada laki dah 100% hehehe..seb baik la laki aku ni baik ati and tak kedekut taik idong masin..tu yang relaks jek tu…

written by beba

Incoming search terms:

  • aquaria klcc (48)
  • gambar aquaria klcc (36)

4 thoughts on “Jalan2 di Aquaria KLCC tengok Piranha Makan…”

Please let me know what do you think about this post. :D