interview!

huu..mgu ni da byk kali gak rasa cam nk tulis blog..tp cam letih jek rasa..so jadi malas..so xtulis laa..huuu…so minggu ni hari khamis lepas aku baru jek lepas pegi interview kat SESB. fyi SESB ni berfungsi sebagai TNB kat sini..and sebetolnyer 80% owned by TNB..huu..nama penuhnyer sabah electricity sdn bhd. the result? huu..in a month dier kate..so tgk la dapat ke x..aku pon xsure la camne..20org datang for 3 posts jek…huu..korang doa2 la aku dapat ek..hehehe..org yg interview tu 2 org semenanjung sorang jek org sabah..so dengan hepi nyer aku cakap cam biasa tanpa risau2..bukannyer aku reti nk cakap sabah pon kalu aku nk cakap sabah..seriously aku rasa cakap sabah ni susah..huu…QolQolah Qubra byk tol!! kasi keras sket kat Q tu ek..hehe..buat masa skang ni aku rasa aku pegi interview xde la sampai 10kali lagi..tp honestly..aku mmg sangat xRETI dan xSUKE interview!!! huuu..xsuke xsuke xsuke(intonasi cam iklan cat tu) .. huu..

aku x ingat hari ape..tp cam baru jek tau..member aku kat smss dlu da pregnant..si ajan..dier kawen tahun lepas..dalam bulan 11 ke 12 ntah..lupe plak aku..da 3 bulan da kot skang ni..ke 4..ntah..heheh..aku dapat tau pon sbb dok bace blog dier..

um..aku pon da x tau nk tulis ape plak..kay la..tu jek…lenkali kang aku sambung plak..

written by beba

4 thoughts on “interview!”

  1. jaja

    go go go..puan bibah!! good luck!! aku pon dpt interview kat public bank…gaji 2800. rasenye leh demand sampai 3000. tp ex aku keje kat tmpt same la. departmnet same lak tu!! camner ek?? kalau dpt kang tekanan jiwa je aku kene ngadap die hari2. tp gaji cam masyuk. aduishh!!

  2. beba Post Author

    cik jaja…ex ko yg mana tu? hahahaa..aku pon da xbule nk keep track ko punye ex da..hahaha..kirenyer skang ni line ko mmg kat bank jek la ek..hehehe…ape2 pon gudlak la wei..bg ko yg high maintainance ni aku sarankan amik gaji tinggi!!hahaha..

Please let me know what do you think about this post. :D