internet!banzai..:D

akhirnyer..aku da bule nk post entry baru..hehe..mana aci asik dak p jek post…so pertama-tama nyer..aku da slamat berada di kota kinabalu, sabah..tempat first jek yg anas bawak aku once da sampai kat kk ni..g jesselton point..tmpt dier minum teh tarik ngan ayah tu..to prove his point yg ade teh tarik sedap kat kk ni..hahaha..so..verdictnyer..ok la..sedap..hehe..suke la tu dak p..:p hehe..

 

all in all sume pon cam ok jek la kat kk ni…less traffic…fresh air…tepi laut..good views..and anas has provided me a comfortable house to live in…basics sume da ade…so pas ni keja mencantikkan plak umah ni..heheh..his taste and mine in house deco is almost the same..what’s looks good for him aku pon suke gak..so senang laa..:D hehehe..tp skang ni nk shelves or cabinet ntuk simpan2 barang..slow2 ek dak p..hehe..u hv done ur part perfectly..:D luv u..muah2..hehehe..

 

um..rasanyer mostly what happened here hd been told by anas kat post2 dier tu..so xpayah la aku nk ulang lagi..so aku nk cite pasal ape ek..owh..skang ni aku tgh work on a new layout for our website landing page n rasanyer i will change the blog layout as well to match the landing page..and rasenyer page kawen tu aku just link kan jek kalu2 ade sape nk tgk..sayang plak nk take out dari site ni..hehe..and aku ade tambah lagi satu section…gallery! kat situ nnt aku nk upload gamba2 kitorang..tp xtau la bile bule siap sume tu..aku pon wat keja cam ala2 sambil2 cam agak lambat gak la ni nk siap..huu..ade lagi mak aku punyer site tu..ntuk hantaran kawen dier tu..korang kalu nk kawen nnt bule la amik kat mak aku..cantik, elegan dan berpatutan..hahah..aku da beli da domain name ntuk site mak aku..but at the mean time mmg xde ape2 pon kat situ..hosting pon xde lagi..hahaha..slow2…da kate pon free…lambat la sket..rasanyer aku da tau da konsep camne nk wat..lgpon easy for my sis to manage…suh dier jek la..hahah..

 

ape lagi ek..da la kot..nnt2 la aku sambung..aku nk g masak!huu..skang da kena masak da..tp nk masak ape pon xsure lagi..hahaah..dak p..makan jek la ek ape yg sy masak…jgn komen sgt ek..hahahaa…seb baik la laki aku ni jenis yg xberapa nk cerewet part makan ni…tp xle gak take for granted..go go go aku! hehehe..tp for starter simple2 jek la dlu ek dak p..nnt sy g menuntut ngan mami, yg masak lemak ala sabah kesukaan awk tu…:D

 

bwh ni kire teaser la..hahaa..ade 2 jek gamba..satu time kenduri ahad and another one masa malam berinai..

 

 

written by beba

2 thoughts on “internet!banzai..:D”

  1. farragg

    hye bibah..i nak tanye psl gown putih yg u pakai kt kenduri blah pompuan aritu..u amik kt ner eh?kalo blh i nk detail sbb i minat la nk pakai time kawen nnti..huhu..lg pon lawa sgt! i damnly like it so much!

Please let me know what do you think about this post. :D