Internet dah okay..banzai!!

nasib baik la hari ni dah okay dah internet..boleh la check ape yang patut..pasni nak buat entry pasal kemenangan Alif..hehe..

pastu nak setting and release my latest Free Blogger Template…kali ni sempena ngan bertukarnya warna blog aku ke warna biru..so free template ni pon biru gak…nanti aku update…

sekarang ni aku dalam usaha nak mendesignkan layout untuk portfolio aku..kali ni aku nak cuba wat design yang cam ala2 tak berapa nak simple la..ehehe..cuba2 mencungkil bakat terpendam yang ada.. (kalau ade .. :p)

pastu ape lagi ek..owh..sekarang pon ada project wat static website yang tak siap2…design dah approved sekarang dok tunggu materials from the client (client tu..hohoho..) untuk proceed…skang ni dia dok tengah busy ngan kerja lain..so tu yang delay tak siap2 ni..kalau siap kang dapat gak aku duit sket..untung2 boleh la balik Kajang….huu….

dah la tu..cam malas plak nak taip2 ni..hehee…nanti sambung..

sekarang ni dalam mood ‘Assassin’s Creed II

 

Assassin's Creed 2

mari kita bunuh orang..hahaha..

game ni memang nice kay….tapi bagi yang berjiwa lembut tak seswai kot..sebab dah kate pon assassin kay..of course la kena bunuh orang sepanjang masa…and stealing..owh..mmg ethically wrong la semua yang dibuat dalam game ni..hahaha..tapi gameplay overall aku akan bagi rating 10 over 10…full marks kay..graphic pon full marks..mmg terbaek game ni…

view the trailer kat bawah ni kay…

memang kecik..huu..kang tak muat plak…kalau nak tengok clear punye…tengok full screen.. 😀

written by beba

Please let me know what do you think about this post. :D