Internet cam ampeh ni sampai 29May??

hadoi..lambat sket tulis entry ni..petang semalam aku call TM service tu..saje jek la ingat nak tanye apsal internet ni cam ampes sangat..tapi before sampai kat orang tu dah ade dah siap2 kasi announcement..rupanya memang ade problem ngan connection internet diorang ni…ntah kabel kat laut putus ke pe..hahaha..tak tau la aku apsal nye..so memang ada problem untuk access websites2 kat europe, us etc ni…skang ni rasanya the only site yang aku tengok is my blog jek..huuu…so nampaknye terpaksa la aku cuti berblogwalking sampai 29May ni…

and katanye lepas 29May baru connection normal balik..haiyoo…manyak lama ooooo….dah 2 hari tak boleh check yahoo mail and facebook..ape nak jadi ni?? kang belambak2 la email masuk nnt..nak kena check, bace and delete…huu..kalau sampai 29May ni..4 hari laa…tensen2…

nasib baik laaa dah dapat main game baru..bukan game dynasty warriors strikeforce yang aku cakap hari tu..ni game baru lain plak..hehee..title dier: Assassin’s Creed II …wohoo..mmg best la game ni..nak letak gambar takle google plak..so akhirnya..letak la gambar ni jek….

hasil keseniaan alif

hasil kerja tangan Alif...

ni lah yang dibuatnya kalau diam2 kat luar tu…kalau senyap jek tu tengok2 kan la budak kecik ni..mesti ade project dier..hehehe..

written by beba

2 thoughts on “Internet cam ampeh ni sampai 29May??”

  1. [email protected]

    Adoiii.. sabar ekk Beba.. .apsal la teruk sangat line kat saner tu..? Hari tu kitaorang lagi laaaa.. tak pasal2 Tmnet terminatekan line kitaorang ??? Sebab mis-communication internally. Yang di suruh buat tak buat.. yang tak di suruh memandai2 plak buatt.. mmg menguji kesabaran sungguh!

Please let me know what do you think about this post. :D