I’m Back.. (dah 3 hari relax kat umah..)

hohohoho..tak tau kenapa the ‘M’ mode cam melanda aku sejak balik dari kajang ni..hahaha..satu ape pon tak update ni..padahal mmg la banyak jek yg nak diceritakan..cam da bertimbun dah..hahaha..seb baik la bukan makanan ke per..kalau tak memang nye dah basi dah..hahaaha..

so adakah aku akan update cerita kat kajang hari ni? owh…tidak..hahaha..the ‘M’ mode is still on..hahahhaa…esok kot..hohohoho….tadi baru jek dapat pc lama aku balik…en hubby tersayang dok antar repair..haha..da lama tak bukak sume pon rosak…ada lagi satu hard disk tu orang tu tak pasang la plak..yg tu la yg paling banyak harta benda aku….huu..tgk la nnt kalau rajin..(tak tau la bilenye tu…)

nak upload gambar pon cam malas nak resize..hahaha..malas..malas..malas….laki aku jek la yang paling tau betapa malasnye aku ni…hahaha..seb baik la dier terima aku seadanya…hahahha….

kay la…sampai sini jek la kemerapuan aku ni…pasni janji la akan update yg bebetol punye..hohoho..

p.s: kenapa duit aku tak masuk2 lagi ni…balance untuk job yg lepas tak dapat2 lagi ni..kata budget dah masuk..tapi apsal tak masuk lagi dalam bank aku ni…haiyaaa….keja part-time punye duit pon tak masuk lagi ni…en. hubby pon tak masukkan lagi gaji..kot..hahahaaha..

written by beba

5 thoughts on “I’m Back.. (dah 3 hari relax kat umah..)”

  1. JaJa-BinX

    jgn memalas..dah brape kali nak view ur blog, asyik tak diupdate…frust.huhu.
    saje suka2..time ngantuk2 kat opis, sajerlah tgk blog kenkawan…

    jgn lupa awak tu ada follower..ekekekekekkk

Please let me know what do you think about this post. :D