hoyee~~ malam ni balik kajang…

dah lama aku tak update blog ni ek..memang cam takde mood nak update…kalau ikot ade jek benda aku nak share..ada video alif yang nak upload nanti..hehehehe..skang ni cam aku tengok kurang plak aku dok mengupdate pasal Alif..baru2 ni ade la buat satu..

cam mengantuk gile plak rasanya…part2 packing ni dah almost 88% dah siap dah..hohoho..sikit jek lagi yang nak tambah2..cam laptop ni…mana bule tinggal laptop…huuu…semua benda penting banyak dalam laptop ni..kerja2 project2 ntah ape2…hahaha..

and toiletries semua tu pon tak masuk lagi..bekalan susu alif jap lagi atas kapal terbang..and makanan biskut2 ke..tu jek kot lagi..

flight kitorang malam karang..dalam kol 8 lebih gak kot kalau tak silap..tiket air asia free punye pasal…hehehe..kalau tak normally aku amik petang…harap2 alif tido jek..haahah..senang sikit..

so ok laa..nak take a nap kejap..cam ngantuk gile plak ni..

packing-balik-kampung

written by beba

One thought on “hoyee~~ malam ni balik kajang…”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>