Home Alone? tak lah..Alif ade..hoho

Dak P kena pergi seminar ke kursus ke per ntah kat Kundasang..dah la siap dalam rules dier tak boleh bawak family..cet…bukannye aku nak attend pon seminar tuh..dok lepak2 jek kat situ pon tak leh..ampes…kalau takde rules tu besh la sket..hahaha..aku pon pernah sekali jek jejak kundasang tu..tu pon just lalu jek..makan kat restoren..

so..tinggallah aku bertemankan en alif kat umah ni..kiranya 2 malam la aku keseorang menjaga en alif..huu..anas ngan mak dier cam nak suruh cousin anas datang temankan..tp cam tak selesa jek kot kalau ade orang ni..ntah la..maybe tak biasa…tp kalau ade pon maybe besh gak..kalau boleh tgk2 kan alif….hahaa..letih gak dok melayan dier sorang2 ni..slalunye malam dak p ganti kejap jaga alif…

owh..lagi satu..hari ni bday ayah aku..hohoho..Hepi Birhtday Father!! hohoho..:p

written by beba

8 thoughts on “Home Alone? tak lah..Alif ade..hoho”

  1. beba

    hohoho..bz laa…:D video byk..video dier pecut ngan walker pon ade..hahaha..nnt update..bile ade masa..hohoho..:p

    xde plak..huu..kamu wat la..saya bz2 ni..byk btol blog nk kena maintain..huu..saya skang mencube adsense..ade la wat blog len..huu..

  2. beba

    hohoho…ye la puan leha…nnt aku update…

    ade jek gambo2 tu..cume takde masa la nk update..anas pon tak updatekan..so nak wat camne..hehehe…nnt aku wat…nak citer byk ni..tak buat2 jek lagi..hohoho…

Please let me know what do you think about this post. :D