Hidup tanpa internet..

Huu..lama btol tak dapat berinternet…ni pon seb baik la ade celcom broadband prepaid..walopon slow gile at least dapat gak la tengok2 FB and update blog ni..hehehe..

tapi still tak bule berstreaming tengok TVshow kegemaran aku…tak load langsung..huu…

no-internet

dah 4 hari gak la tak berinternet ni…baru jek semalam ni cam teringat yang kitorang sebenarnye ade Celcom Broadband Prepaid..haahhaa..tapi bule pulak SIM card tu dah forfeit plak..tak le pakai dah sebab dah lama tak topup..so terpaksa la beli baru…

Connection sekarang adalah sangat slow sampai google pon bole bagi note camni masa aku dok search gambar yang kat atas tu..

internet-slow

Agak sangap gak la kalau tak de internet ni..ye laa..dah kalau dah biasa hari2 mesti ade internet cam rasa tak best jek bile tak dapat nak buat ape yang normally buat…lain macam jek…

Lagi satu kalau internet slow ni cam takde mood nak buat benda2 cam kerja ke pe ke…cam lama gile nak tunggu load satu page…tapi kalau wat lain2 tu ok jek kot..hehehe…

kay la..tu jek..cam banyak gak ketinggalan selama takde internet ni…huu…pasni kena rajin sikit update blog kot..kot la.. :p

written by beba

One thought on “Hidup tanpa internet..”

Please let me know what do you think about this post. :D