Hari terakhir di Kajang…huu…

hari ni la hari last untuk aku cari ape yang aku nak cari kat sini..esok dah nak gerak balik ke KK, flight aku kol 2.10pm sok..

balik sini aku tak tau la berapa ntah berat aku skang..hahaaha..kompom2 naik kat 2-3 kg agaknya…

 

pemakanan 2 minggu di kajang...

result duduk di kajang selama 2 minggu...

skang ni pagi jek bantai nasi lemak..pastu kang tengah hari makan lagi..kalau keluar pon macam2 gak makan..hoho..balik sok kompom kena ngan dak p ni..hahahaa…

tapi kalau jumpe orang lain dok kata aku kurus plak..haha..maybe kalau banding ke 6 bulan lepas aku gemok lagi la kot..hehe..

so hari ni plannya nak ke bangi (warta)..nak carik baju raya siap jek..hopefully jumpe laa kan…hari tu gi jalan T.A.R, takde plak yang cantek..yang berkenan di hati..huu..pastu nak gak singgah avon..nak beli barang sket..then kalau bule nak gi jusco..nak shopping2 sket…huu…

bile dah last minutes ni cam byk plak benda yang nak dibuat and dicari..padahal..masa awal2 sampai sini..dok terbelengkang jek kat umah..tido..hohoho…

 

tidur

tidur jek..makan..tido..makan..tido..

hadoi..buku pon tak beli lagi..hari tu gi MPH alamanda takde la plak buku..sket sgt choices nya…dah takde buku dah nak bace…tak sempat dah…carik kat KK jek la…huu…

kay laa..nak breakfast jap..perut dah longgar…asik lapar jek..hahaha..balik KK kompom kena D.I.E.T!!

 

diet

 

pic credit: google.com and nataliedee.com

written by beba

Incoming search terms:

  • sleep gif (136)
  • tidur gif (124)
  • gemok (30)
  • gif tidur (30)

5 thoughts on “Hari terakhir di Kajang…huu…”

  1. mawar

    yup yup..watch your diet n do regular exercise. aku tadi baru kena anxiety effect dek buat health check skali ada kolestrol lak. woh sib baik jumpa doctor kat clinic n she advised not to worry so much.. but yes, control diet n exercise ^_^6

    1. beba

      @fiza hahaa..jom..:D

      @zura hehe..dah puas makan dah..2 minggu tu cam makan untuk 2 bulan rasanya..hahaa..

      @azzey saya mmg tinggal kat KK..:D tak kije pon..fulltime housewife..

      @mawar exercise tu biasa la..susah..haaha..so part diet tu kena lebih sket la..hehe..

Please let me know what do you think about this post. :D