Hari Raya Pertama bersama Azri.

Assalamualaikum semua, firstly Selamat Hari Raya Aidilfitri kami sekeluarga ucapkan kepada semua yang sudi membaca blog ni.

20140728-131513-47713740.jpg

Alhamdulillah, tahun ini kami celebrate hari raya berempat with the new addition to our family, En. Azri kita. Hehehe. Tahun ni turn raya di Sabah pulak. Extra meriah tahun ni beraya kat sini sebab family akak ipar aku pon join sekali raya. Selalunya kalau turn kitorg kat Sabah diorang beraya di Kelantan. Tahun ni special sket. 🙂

Bawah ni family picture dengan atuk dan nenek Klias.

20140728-131737-47857810.jpg

Gambar ade banyak lagi. Tapi yg ade kat HP aku yang ni je la sikit.

20140728-132115-48075297.jpg

20140728-132115-48075409.jpg

20140728-132115-48075523.jpg

Jadinya kesempatan ini kitorang, aku specially sebab aku yang selalu melalut kat blog ni, hahaha. Nak mintak maaf kalau ade salah silap ape2 yang tak perasan ke ape ke ye. Kosong-kosong kay.

Enjoy your Raya guys!

P.S: Mak tak sempat nak slim balik. Muke mak pon macam sama je bam-bam macam Azri. Hahaha.

written by beba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>