Hari Raya Aidilfitri 2013

raya-aidilfitri-2013- family picture

Alhamdulillah, tahun ni kitorang beraya 3 1/2 orang. Lagi sorang masih baking lagi dalam oven. Mihmihmih. Nanti-nanti aku cerita la in detailed sket pasal Little P ni in another post.

Tahun ni turn raya di Kajang pula. Biasa la kan tiap-tiap tahun alternate raya Kajang-Sabah ni.

Tahun ni tak matching baju raya pertama kitorang. Haha. Dah tu nya saiz dah lari..tak boleh nak buat ape la kan. Kesimpulannya tahun ni beraya dengan baju ape yang muat je. Sendat semua kiri kanan depan belakang. Bertabahlah. Hahaha..

Itu je la post pendek aku untuk Hari Raya Aidilfitri tahun 2013 ni.

Selamat Hari Raya Aidilfitri kami sekeluarga ucapkan untuk semua yang sudi datang melawat ke blog family kitorang ni. Aku harap ada lah antara isi blog ini bermanfaat untuk korang semua, dan sekiranya terdapat kata-kata yang menyinggung hati sesiapa kami menyusun sepuluh jari memohon ampun dan maaf di atas kelemahan kami dalam berbahasa.

Selamat Hari Raya, Maaf zahir dan batin.

 

 

written by beba

Please let me know what do you think about this post. :D