Hari Raya Aidilfitri 2010

wahh..beraya sakan ye semua.. 😀 aku pon memang takde masa nak update blog…jangan kan nak update..laptop pon hari raya ke-3 baru nak bukak..tu pon tak buat ape2 pon..just transfer gambar ke laptop jek..hehehe..

baru la hari ni sebok2 nak upload gambar..hehehe..letih woo beraya..aku ni pon cam dah ala2 ada mild selesema and sakit tekak…hadoi..asik dok minum air and kuih2 manis jek agaknya ni..hehehe..

raya tahun ni turn kat Klias plak dulu..sabtu ni baru balik kajang..ni gambo2 raya kitorang..untuk hari raya pertama..

hari raya

 

kacau daun..

ayah alif ni dok kacau daun plak..hahaha..

alif and pak cik uming

alif dan pakcik

alif dapat duit raya

happy betul tu muke orang dapat duit raya…hehe..

family photo

ewahh...

alif bergaya ngan baju melayu dier...

siap sampin lagi tu raya tahun ni..hehehe..bergaya betul en. Alif beraya tahun ni..mahal lagi tu baju melayu dier..kitorang tak reti la plak nak beli kat mana baju melayu murah untuk budak2 ni..last2 bantai jek la beli kat 1Borneo..ngan sampin tu RM100++ gak laa..

kay le..kalau rajin kang baru upload gamba2 hari ke-2 raya.. 😀

 

written by beba

2 thoughts on “Hari Raya Aidilfitri 2010”

Please let me know what do you think about this post. :D