hari ni berterbangan balik dengan air asia!

petang ni dah balik KK dahhh….

pasni idop pon jadik rutin balik gak la..

Alif pon mesti rindu kat mak su z-dah dier nnt…yo laa kat sini mmg cam putera raja dah mak su z-dah dier layan..

nak update panjang2 pon tak bule ni…nak kena pack laptop ni masuk bag…hohoho..

harap2 balik ni takde la kena excess baggage..hahaha..

dah tinggalkan ape yg patut dah…lagipon nanti bulan 1 balik lagi..hohoho…

mak hepi ada orang lain nak melayan Alif….Alif pon lagi hepi mak su z-dah, papashir, mamarina, and masabu ade melayan..kalau ngan pakcik yash dapat duduk atas bahu and terbang2 tinggi2…haahha..dah kate pon pakcik yash lagi tinggi dari ayah alif…hohoh..pakcik boyem pon kalau balik kerja ada gak main2 ngan alif…so kat sini mmg Alif tak kesunyian laa…

now everyone can fly!! hoho..en. alif sejak lahir ni dah lebih 10 kali dah naik kapal terbang..nenek Alif cakap, Alif naik kapal terbang cam naik bas jek..hohoho..

kay laa..nak tutup laptop and pack..kang dok ngadap sini kang tak siap2 plak..bahaya2…

air asia

 

p.s: tadi mamat yang nak hantar photobook tu telepon..tak jumpe umah la plak..ntah mana dier masuk ntah…dah la salah taman..mmg la tak jumpe..huu…kalau tak biasa ngan taman umah aku kat kajang ni memang asik sesat jek la tak jumpe2 umah..huu…

written by beba

Incoming search terms:

  • kapal terbang air asia (24)

2 thoughts on “hari ni berterbangan balik dengan air asia!”

  1. beba Post Author

    hahaha..peah..sila lah beranak dlu baru ko tau antara masa ko and masa anak ko…

    kalau everytime nak layan anak jek satu benda pon tak jalan laa…orang yg kerja pon same jek..

    cuma aku stay ngan anak aku kat umah instead of hantar ke tempat lain.. huhu… :p

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>