Hari Ini dalam Sejarah..Lagi…

haila…semalam pon dalam sejarah..hari ni pon hari ini dalam sejarah jugak..hehehehe…

alkisah….hari ini aku tak bangun untuk masak sahur..dan takde sesape la jugak yang mengejutkan aku dari tido aku yang teramat lena tu…jadiknye..satu rumah la tak bersahur!! hohohoho…

yang menjadikkan aku tak bangun tu ialah En. Alif yang takmo tido awal dan ngan aku-aku skali tido lambat..alarm mmg pasang..tapi hampeh..tak dengar langsung..so..kitorang pon berpuasa la ngan perut yang kosong..huu…

nak ditambah lagi alkisahnya….SESB (merangkap TNB kat sini..) buat hal!!! cet…aku mmg marah tol kat SESB ni..bulan2 pose pon bule black out ke? bukannye kejap plak tu…dari pukul 4 petang sampai pukul 9.30 malam!!! seb baik la bulan pose…SABAR….SABAR….huuu….dan agak bernasib baik sebab petang tu hujan..so takde la panas cam oven kat sini…alhamdulillah….:D tetapi…ade tapi la la plak…sebab hujan tu…tersangatlah mendungnya sampai aku masak untuk buka pose dalam kemalapan..dah la dalam malap2 tu aku plak gatal dok nak masak mi hailam..haa..sudah la mmg itamnye kuah tu..seb baik jadik jek..tp ade lebih masin sket…hahaahha…

sampai ke malam tu kitorang dah berlilin2 da cam ala2 candlelight dinner plak time buke tu…hahaha..sekali sambut birthday alif yang ke 7 bulan!! hohohoho..da besar da anak bujang aku tu..riuh kalau berkata-kata…walopon sepatah pon aku tak paham…hehehe…

written by beba

One thought on “Hari Ini dalam Sejarah..Lagi…”

  1. Aunz

    hahaha itu perkare biase kalo ader dak kocik kat umah…
    aku pon dah 2-3 kali terbabas xsahur…hohoho
    pendek kata:
    Iqin…org sahur…dia sahur…
    org buke…die pon buke…
    TAPI org tido…die main panjat2…meleter sorg…lalala….
    COBAAN…hehehe

Please let me know what do you think about this post. :D